header

Rijinstructeur opleiding Arnhem

Rijinstructeur opleiding Arnhem

Woont u in Arnhem en wilt u een opleiding tot rijinstructeur in Arnhem volgen? Met de opleidingen tot rijinstructeur die wij aanbieden, heeft u binnen de kortste keren niet alleen uw opleiding gehaald, maar ook baangarantie! Volg onze opleiding tot rijinstructeur in Arnhem.

FIRSTT rijopleidingen is gevestigd in Duiven. Arnhem ligt op ongeveer twintig minuten van Duiven. Bij het volgen van een opleiding tot rijinstructeur volgen in Arnhem is FIRSTT een logische keuze!

Opleiding tot rijinstructeur Arnhem volgen

De grote vraag is vaak `Hoe kan ik rijinstructeur worden?`. Als u rijinstructeur wilt worden, dient u het WRM examen af te leggen. Wanneer u dit examen haalt bent u officieel rijinstructeur. Bij FIRSTT rijopleidingen stomen we u klaar op het examen door een totaalpakket aan te bieden. In dit pakket zitten onder andere studiemeetings onder leiding van vakdocenten, is er de mogelijkheid tot dag- of avondstudie en bent u verzekerd van een stage.

Wanneer u geen vooropleiding heeft, kunt u een geschiktheidstest afleggen bij het IBKI. Meer weten over het volgen van een opleiding rijinstructeur in Arnhem? Vraag naar de mogelijkheden.

Baangarantie

Werken als rijinstructeur biedt een aantal voordelen. Zo profiteert u van een bepaalde vrijheid die u heeft tijdens de rijlessen die u geeft. Ook werkt u met mensen. Daarnaast profiteert u bij FIRSTT rijopleidingen van €450 korting wanneer u het gehele bedrag voor de opleiding in één keer betaald. Het belangrijkste voordeel van FIRSTT rijopleidingen is de baangarantie. Wij werken namelijk nauw samen met NXXT verkeersscholen. Onder dit merklabel kunt u als rijinstructeur in Arnhem aan de slag.

Direct starten met de opleiding tot rijinstructeur in Arnhem of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor al uw vragen! Wij bieden de opleiding tot rijinstructeur ook aan in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk