header

Rijinstructeur opleiding Amsterdam

Rijinstructeur opleiding Amsterdam

In het verkeer is geen situatie hetzelfde. Als rijinstructeur heb je daarom dynamisch werk. Bent u op zoek naar een baan met dynamisch werk? Volg dan onze opleiding tot rijinstructeur in Amsterdam. Amsterdam is misschien wel de drukste stad van Nederland. Wij zijn daarom op zoek naar de beste rijinstructeurs.

Opleiding tot rijinstructeur Amsterdam volgen

FIRSTT rijopleidingen heeft haar vestigingen in regio Amsterdam, Zwolle, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Omdat wij samenwerken met NXXT verkeersscholen en NXXT een verkeersschool in Amsterdam heeft, is het aanbieden van de opleiding rijinstructeur in Amsterdam geen enkel probleem.

De opleiding die wij aanbieden bestaat uit drie fases die u moet doorlopen. De eerste fase is gericht op de verkeersdeelname. De tweede fase gaat over het didactische vermogen. Hierbij gaat u een les voorbereiden, uitvoeren en beoordelen. In de laatste fase gaat u stagelopen. Wij garanderen u een stageplaats! Bekijk het totaalpakket van de opleiding tot rijinstructeur in Amsterdam.

Baangarantie

Het belangrijkste voordeel dat u heeft wanneer u de opleiding tot rijinstructeur in Amsterdam bij FIRSTT rijopleidingen volgt, is de baangarantie. Onder het merklabel van NXXT verkeersscholen heeft u uw eigen rijschool. Daarnaast kunt u ook profiteren van € 450 korting,- wanneer u het gehele bedrag van de opleiding in één keer betaald.

Direct beginnen met de opleiding tot rijinstructeur in Amsterdam? Schrijf je in bij FIRSTT rijopleidingen. Ook voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk