Privacy statement

Beste bezoeker, 

Fijn dat u onze website bezoekt en informatie verstrekt via het contact-, nieuwsbrief-, inschrijf-, redactie-aanleveren, mini-aanleveren, mediadocumentatie en/of het bestelformulier. Wij laten graag zien dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan. 

Wie zijn wij?

NXXT Franchise Nederland B.V. en Firstt B.V., beiden gevestigd te (4451 LE) Stellendam, aan de Korteweg 4, (hierna: “NXXT en/ of Firstt”) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. 

Onze websites:
www.nxxt.nl 

Onze contactgegevens:
Korteweg 4
4451 LE Stellendam
De heer of mevrouw …  is de Functionaris Gegevensbescherming van NXXT. Wij zijn te bereiken via:

Telefoon: 085 – 0400 000
E-mail: info@nxxt.nl
Whatsapp: 06 – 22 954 779

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

NXXT/ Firstt verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruikt maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons vertrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Bedrijfsnaam
  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Postcode
  • Plaatsnaam
  • Mobiel telefoonnummer
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Aanleverdata
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens?

NXXT/ Firstt verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Om u de mogelijkheid te bieden om een account aan te maken
  • Om goederen en/of diensten bij u af te leveren
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om de franchisenemer van NXXT (te weten de rijschoolhouder) in kennis te stellen van uw gegevens in het kader van de uitvoering van de lesovereenkomst
  • Firstt verwerkt gegevens in verband met de les- en scholingsactiviteiten, educatieve doeleinden en in het kader van examinering. In dat kader verstrekt Firstt ook uw gegevens aan derden in het kader van de examering en het onderwijs, zoals aan docenten, IKBI en andere derden die in het kader van het behalen van diploma’s deze gegevens onder zich dienen te verkrijgen
  • NXXT/ Firstt verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Worden uw gegevens gebruikt voor automatische besluitvorming (zoals profiling)?

Nee, dat doen wij niet. 

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden zolang bewaard als noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst en/of bemiddeling met inachtneming van de wettelijk daartoe gestelde termijnen. Wanneer er geen sprake is van een overeenkomst en/of bemiddeling worden uw gegevens bewaard en gearchiveerd, totdat u opdracht geeft tot vernietiging of verwijdering. Wilt u dat de gegevens niet langer bewaard worden dan dient u contact met ons op te nemen.

Delen van persoonsgegevens met derden

NXXT/ Firstt verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Worden uw persoonsgegevens ook buiten de EU verwerkt?

Nee, wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend binnen de EU en zoveel mogelijk in Nederland. 

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een bestand dat onze website(server) plaatst op jouw computer, tablet of telefoon (apparaat) waarmee u deze website bezoekt. Door het bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website, geeft u via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit privacybeleid. Indien nu niet akkoord gaat met het feit dat wij cookies plaatsen, dan kan dit invloed hebben op de werking van de website: u kunt dan het volgende doen:

  • De cookies verwijderen uit uw browser;
  • Instellen dat uw browser cookies niet automatisch accepteert.

Afhankelijk van uw browser is het mogelijk dat onze website minder goed werkt. Om goed gebruik te kunnen maken van onze websites, adviseren wij om cookies in te schakelen. 

Welke cookies gebruikt deze website? 

1. Functionele cookies
Functionele cookies gebruiken wij om onderdelen van onze websites handiger te maken, zodat u bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken. 

U herkent deze aan de naam: PHPSESSID

2. Analyserende cookies
Google Analytics: u herkent deze cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _umtv, _utmz. U kunt het privacy statement van Google hier bekijken: https://www.google.com/policies/privacy/

3. Marketing cookies
Google Analytics Remarketing: hiermee kunnen we meten hoe u onze websites gebruikt en u vervolgens interessante en relevante aanbiedingen doen, bijvoorbeeld van producten die je al eerder hebt bekeken. U herkent dit cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _umtv, _utmz. U kunt het privacy statement van Google hier bekijken: https://www.google.com/policies/privacy/

Hoe kunt u bij ons inzage in de verwerkte persoonsgegevens vragen? En hoe zit het met rectificatie of het wissen van uw persoonsgegevens/het intrekken van uw toestemming of als u gebruikt wilt maken van het recht op dataportabiliteit of als u een klacht hebt of bezwaar wilt maken rond de verwerking van uw persoonsgegevens?

U kunt contact met ons opnemen via www.nxxt.nl of telefonisch contact. Wij zullen uw verzoek dan in elk geval binnen de vereiste termijn van 30 dagen afhandelen. Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens? Dat kan via de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u wordt gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. 

Hoe beveiligen wij persoonsgegevens? 

NXXT/ Firstt neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via www.nxxt.nl

Studiegids aanvragen