header

Over FIRSTT

Reviews

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.1

Informatie op de website : 8.7 / 10

Het intakegesprek : 9.7 / 10

Het contact met de administratie : 9 / 10

Kwaliteit van de docent : 9.1 / 10

Stage : 9.1 / 10

Eindoordeel : 9.1 / 10

Zou je FIRSTT aanbevelen? : 22

Bas Brouwer

8 /10

Erg vriendelijk

Arjan Huurneman

10 /10

Fijne personen om mee te werken. Zijn duidelijk en snel met evt, antwoorden.

Sjaak van lent

8 /10

Netjes en zie antwoord bij dienstverlening

Rijschool Ruud van der Linden t.h.o.d.n. NXXT

8 /10

Mijn rij-opleiding in 8 maanden behaald. Daarna de NXXT step gedaan als rij-instructeur. Firstt is een goede opleider met serieuze docenten die niet ‘voor minder gaan’. Persoonlijke ondersteuning van alle docenten.

Rijschool G.J van der Laan

10 /10

Een iets te lang traject vanwege Covid. Maaraltijd is de motivatie van beiden hoog gebleven om dit te doen slagen. Niets dan complimenten.

Autorijschool Linda van Dinteren

10 /10

Snel geregeld, goede begeleiding

Renata Posthumus

8 /10

Prettig contact

Guido Raaijmakers

9 /10

Dingen waar je tegen aan zou lopen worden direct en top opgepakt.

NXXT Rijschool Jeremy Boon

9 /10

Ik heb een fijne ervaring gehad met goede begeleiding. Enige opmerking is dat ik in mei/juni 2019 ben begonnen aan de opleiding en kort daarna ging IBKI een tijd dicht ivm zomervakantie waardoor examens niet ingepland konden worden. De opleiding kon iets beter hierop ingepland worden. Voor derest is het een top opleiding. Mocht je vragen hebben, dan zijn er zat mensen binnen FIRSTT die je kunnen helpen.

Autorijschool Marjanca Baks

10 /10

Tijdens mijn opleiding heb ik enorm veel geleerd en een leuke tijd gehad. Het contact binnen de organisatie heb ik als zeer prettig ervaren, ze staan altijd voor je klaar en denken met je mee naar het vinden van oplossingen. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik alles heel positief heb ervaren bij FIRSTT/NXXT.

Maurice

9 /10

Top geregeld.

Sierd-Jan

8 /10

Firstt helpt je echt bij het halen van de opleiding tot rij-instructeur. Persoonlijk contact is goed en er wordt meegedacht in oplossingen. Mijn opleidingstijd was een prettige tijd vanaf de eerste theorieles tot aan de laatste stageles

john zwaart

10 /10

alleen maar positief van de info avond tot het laatste gesprek

Autorijschool Erika t.h.o.d.n. NXXT

9 /10

Heel fijn hoe alles was geregeld, kleine aantekening, 2a/2b zou iets meer praktijkgericht kunnen. Verder gezellige en leerzame lessen. Hadden ook een leuke groep leerlingen, hebben met een aantal van de groep nog steeds een leuk contact! Ik zeg altijd kiezen voor FIRSTT de opstap naar NXXT!

Joop

10 /10

Zeer fijn

Swz

10 /10

Fijne docenten

Truus Werkman

8 /10

Een goeie ervaring met dit bedrijf, helpen je graag en denken goed mee

Ype van Dijk

8 /10

Heb het als prettig en leerzaam ervaren. Admin wat onderbezet

Hans Noordzij

9 /10

Heel goede ervaring, maar als ik een verbeterpuntje mag aangeven: ik miste bij de theorie met name bij de voorbereiding 2A/2B echte oefening, we hebben 1x een rollenspelletje gedaan en dat vond ik wat weinig. Misschien zou het goed zijn om d.m.v. video bijvoorbeeld praktijksituaties te laten zien, hoe ga je als instructeur met bepaalde zaken om. Stage bij Mitchel was helemaal top, wat een geweldige mentor is dat, heel veel van geleerd!

Nxxt Rijschool Roy Hanssen

10 /10

Top!

Frank van Schaik

9 /10

Zie ook eerder. Waar ik zelf erg tevreden mee ben is de ondersteuning vanuit FIRSTT in mijn UWV traject t.a.v. de studie. Er is veel geduld en ondersteuning geweest op dat vlak. Het vertrouwen in mij om vanuit FIRSTT ook door te kunnen naar NXXT heb ik als zeer prettig ervaren. De contacten met de diverse mensen binnen de gehele FIRSTT/NXXT organisatie zijn altijd prettig geweest. Er wordt snel geschakeld als dat nodig is. De manier waarop er contact wordt onderhouden ook vanuit het management vind ik zeer goed. Daardoor kreeg ik vertrouwen en heb ik me welkom gevoeld!

anonymous

10 /10

Prima

Startdata opleiding

Locatie Startdatum
Stellendam 21 september Inschrijven
Zwolle 21 september Inschrijven
Eindhoven 21 september Inschrijven
Drachten 21 september Inschrijven
Blaricum 21 september Inschrijven
Heerde 21 september Inschrijven
Spoedopleiding Blaricum 8 oktober Inschrijven