Reviews Reviews

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Informatie op de website : 4.2 / 5

Het intakegesprek : 4.9 / 5

Het contact met de administratie : 4.4 / 5

Kwaliteit van de docent : 4.4 / 5

Stage : 4.3 / 5

Eindoordeel : 4.3 / 5

Zou je FIRSTT aanbevelen? : 16

Harma

1 /10

Super ontevreden over FIRSTT opleidingen…. Voor mensen die in het noorden wonen is deze opleiding een absolute afrader!! Ook voor mensen die niet Franchise willen gaan rijden is dit een afrader. Ze beloven je van alles, ik heb de flexibele opleiding gedaan waaraan niks flexibel was want de opleider had geen tijd en ik moest alsnog elke keer een uur rijden naar haar rijden op de onmogelijkste tijden ipv andersom. (Geen vergoeding voor het reizen gehad, geen excuus gehad dat alles heel anders was dan in eerste gesprek) Ook erg slechte begeleiding en het geld niet waard, flex traject is een lachertje!! Vervolgens kwam de stage…. Nou nou nou wat een drama. Ze beloven je bij intake gesprek dat het dichtbij kan; ik moest mijn stage 110km verderop doen, tussendoor nog gewisseld van Opperdoes naar Almelo. Dat is voor mensen in het noorden het dichtstbij. Duurde en duurde allemaal maar dus de beloofde 6 maanden klaar is bijna een jaar geworden. Ook de beloofde ‘alles is mooi dichtbij en in Drachten’ niks van waar….. Vervolgens bel je omdat je compensatie verwacht…… Kan je alleen krijgen als je voor hem gaat rijden! Je moet deze man niet aan zijn centjes komen dan wordt hij ineens erg onvriendelijk en onbereikbaar. Na zelf alles te hebben geregeld met ibki en zelf iemand te hebben gezocht die mij een leerling wilde lenen heb ik ZELF in Leeuwarden mijn laatste examen kunnen doen. Dit bleek dus mogelijk in Heerenveen en Leeuwarden maar hebben ze vanuit FIRSTT nooit verteld. Te veel werk, te veel moeite en dat werk en moeite doen ze alleen als ze aan je kunnen verdienen en je dus franchise gaat worden. Op hun website staan goede reviews maar trap er niet in…. Ik mag geen review schrijven hoor…..

Renata Posthumus

8 /10

Prettig contact

Guido Raaijmakers

9 /10

Dingen waar je tegen aan zou lopen worden direct en top opgepakt.

NXXT Rijschool Jeremy Boon

9 /10

Ik heb een fijne ervaring gehad met goede begeleiding. Enige opmerking is dat ik in mei/juni 2019 ben begonnen aan de opleiding en kort daarna ging IBKI een tijd dicht ivm zomervakantie waardoor examens niet ingepland konden worden. De opleiding kon iets beter hierop ingepland worden. Voor derest is het een top opleiding. Mocht je vragen hebben, dan zijn er zat mensen binnen FIRSTT die je kunnen helpen.

Autorijschool Marjanca Baks

10 /10

Tijdens mijn opleiding heb ik enorm veel geleerd en een leuke tijd gehad. Het contact binnen de organisatie heb ik als zeer prettig ervaren, ze staan altijd voor je klaar en denken met je mee naar het vinden van oplossingen. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik alles heel positief heb ervaren bij FIRSTT/NXXT.

Maurice

9 /10

Top geregeld.

Sierd-Jan

8 /10

Firstt helpt je echt bij het halen van de opleiding tot rij-instructeur. Persoonlijk contact is goed en er wordt meegedacht in oplossingen. Mijn opleidingstijd was een prettige tijd vanaf de eerste theorieles tot aan de laatste stageles

john zwaart

10 /10

alleen maar positief van de info avond tot het laatste gesprek

Autorijschool Erika t.h.o.d.n. NXXT

9 /10

Heel fijn hoe alles was geregeld, kleine aantekening, 2a/2b zou iets meer praktijkgericht kunnen. Verder gezellige en leerzame lessen. Hadden ook een leuke groep leerlingen, hebben met een aantal van de groep nog steeds een leuk contact! Ik zeg altijd kiezen voor FIRSTT de opstap naar NXXT!

Joop

10 /10

Zeer fijn

Swz

10 /10

Fijne docenten

Truus Werkman

8 /10

Een goeie ervaring met dit bedrijf, helpen je graag en denken goed mee

Ype van Dijk

8 /10

Heb het als prettig en leerzaam ervaren. Admin wat onderbezet

Hans Noordzij

9 /10

Heel goede ervaring, maar als ik een verbeterpuntje mag aangeven: ik miste bij de theorie met name bij de voorbereiding 2A/2B echte oefening, we hebben 1x een rollenspelletje gedaan en dat vond ik wat weinig. Misschien zou het goed zijn om d.m.v. video bijvoorbeeld praktijksituaties te laten zien, hoe ga je als instructeur met bepaalde zaken om. Stage bij Mitchel was helemaal top, wat een geweldige mentor is dat, heel veel van geleerd!

Nxxt Rijschool Roy Hanssen

10 /10

Top!

Frank van Schaik

9 /10

Zie ook eerder. Waar ik zelf erg tevreden mee ben is de ondersteuning vanuit FIRSTT in mijn UWV traject t.a.v. de studie. Er is veel geduld en ondersteuning geweest op dat vlak. Het vertrouwen in mij om vanuit FIRSTT ook door te kunnen naar NXXT heb ik als zeer prettig ervaren. De contacten met de diverse mensen binnen de gehele FIRSTT/NXXT organisatie zijn altijd prettig geweest. Er wordt snel geschakeld als dat nodig is. De manier waarop er contact wordt onderhouden ook vanuit het management vind ik zeer goed. Daardoor kreeg ik vertrouwen en heb ik me welkom gevoeld!

anonymous

10 /10

Prima