header

Over FIRSTT

Daarom FIRSTT

Daarom FIRSTT

Hieronder hebben wij opgesomd waarom FIRSTT voor jou de beste keuze is.

Betrouwbaar

Bij FIRSTT hebben we een jarenlange ervaring met het opleiden van rijinstructeurs. Onze opleiding is volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de cursisten en de praktijk.

Kwaliteit

Bij FIRSTT geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van de tevreden klant.

Resultaatgericht

Wij weten als geen ander dat het jouw doel is om zo snel mogelijk leerlingen les te gaan geven als rijinstructeur. Dat is ook ons doel.

Full Service

Voor alles wat je nodig hebt om je opleiding tot rijinstructeur te halen, kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan persoonlijke professionele ondersteuning van onze docenten, up-to-date studiemateriaal, studiemeetings, veel interactie en oefenexamens.

Veilig

We werken altijd met het nieuwste studiemateriaal. Daarnaast moeten onze docenten en stagementoren voldoen aan de eisen die wij stellen aan onze strenge FIRSTT-selectie. Daartoe worden zij ook jaarlijks diverse keren getraind en bijgeschoold, zodat jij verzekerd kunt zijn van een kwalitatief hoogwaardige opleiding.

Persoonlijk

Door onze persoonlijke aanpak van lesgeven weten de docenten en stagementoren als geen ander wat jouw specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Je opleiding is maatwerk. Dat betekent dat het volledig wordt afgestemd op jouw leerdoelen en –vaardigheden.

Onderscheidend

Door de schaalgrootte van NXXT kan FIRSTT, samen met onze docenten en stagementoren, een onderscheidend pakket van diensten bieden. Denk hierbij o.a. aan de baangarantie, meer flexibiliteit en een scherp aanbod tegen een hoge kwaliteit.

Duidelijk

Wij maken graag duidelijke afspraken. Dan weet elke partij waar hij/zij aan toe is. Onduidelijkheden en miscommunicatie geven frustraties en vertraging. Het gaat er juist om dat jij zo snel en gemakkelijk mogelijk je opleidingstraject kunt volgen. Want stond jij niet te popelen om voor jezelf te beginnen?

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk