header

Eigen rijschool beginnen

Werktijden rijinstructeur

Werktijden rijinstructeur

Wanneer je rijinstructeur wilt worden en misschien wel je eigen rijschool wilt beginnen start je altijd met het oriënteren op een aantal punten die voor jou van belang zijn, zoals bijvoorbeeld de werktijden van een rijinstructeur. Fijn om te weten is dat wij bij FIRSTT 100% baangarantie bieden wanneer je de opleiding tot rijinstructeur behaalt. Zo kun je na je opleiding je eigen NXXT franchise onderneming starten. Als NXXT rijinstructeur heb je vervolgens een 100% vrije agenda indeling en heb je dus de mogelijkheid om je agenda helemaal naar eigen wens in te richten. Maar hoe zit het eigenlijk specifiek met je werktijden als je rijinstructeur bent? In dit blog gaan we hier dieper op in!

Eigen rijschool beginnen

Een eigen rijschool beginnen doe je niet zomaar even. Als je je bij NXXT aansluit word je volledig ontzorgt en helpen wij je bij het opstarten van je eigen NXXT rijschool. Het hebben van je eigen rijschool geeft je heel veel vrijheid. Als rijinstructeur ben je constant op de weg en kun je dus gaan en staan waar en wanneer je wilt.

100% vrije agenda indeling

Doordat je je uren volledig zelf kunt inplannen, heb je veel invloed op de tijden waarop je werkt. Je bent dus eigen baas over de uren die je maakt. Of dit nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is, dit kun je volledig zelf indelen. We kunnen wel stellen dat flexibele werktijden, naast het goede inkomen en het plezier, één van de grootste voordelen is van een baan als rijinstructeur.

Wil jij ook je eigen werktijden inplannen en ben je geïnteresseerd in een opleiding tot rijinstructeur of het starten van een eigen rijschool? Neem dan hier eens een kijkje voor meer informatie over de opleiding tot rijinstructeur.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk