header

Instructeur opleiding

De vakdocenten

Maak kennis met onze vakdocenten!

De lessen bij de instructeursopleiding van FIRSTT worden gegeven door enthousiaste vakdocenten. Onze vakdocenten hebben altijd ervaring in de praktijk opgedaan en geven in sommige gevallen nog rijles. Er is daardoor veel herkenning. Je krijgt als leerling goede handvatten met voorbeelden uit de praktijk.

 

Rijinstructeur

Michael Saedt
Ik ben nu 5 jaar rij-instructeur, (RIS, ADHD/autisme, Roso, faalangst). Ongeveer 3 jaar geleden ben ik ook gestart als flex-docent bij FIRSTT. Naast het geven van rijlessen, kunnen kandidaten via FIRSTT bij mij terecht voor de opleiding tot rijinstructeur.

Vakken:

  • Praktijk lessen fase 1B
  • Theorielessen fase 1a, 2a, 2b
  • Fase 3a (stage) begeleiding

Het belangrijke in het lesgeven vind ik de klik tussen docent en kandidaat. Een goede klik levert meestal het beste resultaat, omdat er dan een ontspannen sfeer heerst.
Uiteindelijk gaan we natuurlijk voor het resultaat: het WRM pasje voor de nieuwe kandidaat.


 

Alfons van Elderen
Mijn naam is Alfons van Elderen. Met veel passie geef ik alweer 6 jaar rijlessen voor NXXT Verkeersscholen aan jongeren, met een specialisatie in RIS, faalangst en ROSO. 
Enthousiast, gedreven en sociaal zijn de woorden die leerlingen zouden gebruiken wanneer ze mij omschrijven. Binnen FIRSTT fungeer ik als stagementor en geef ik tevens rijvaardigheidstraining. Ik zie ernaar uit om kennis met je te maken en je te begeleiden om zo snel mogelijk dat WRM-certificaat op zak te hebben!

Alfons

 

Boudewijn

Boudewijn Meijboom
Mijn gedrevenheid, enthousiasme en duidelijke uitleg zijn kenmerkend voor mij en mijn lessen. Het begeleiden van leerlingen met faalangst of autisme is steeds opnieuw weer een uitdaging, want iedere leerling is uniek. Met mijn kalme en heldere uitleg begeleid ik mijn leerlingen naar hun felbegeerde roze pasje. Nu ik voor de klas sta bij FIRSTT kan ik deze kennis en ervaring óók delen met toekomstige instructeurs! Ik maak graag vrijblijvend kennis met je om jou meer te vertellen over het beroep van rijinstructeur en ik leid je graag op tot mijn nieuwe collega!

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk