Opleiding rijinstructeur De opleiding en prijzen

Je wilt rijinstructeur worden?

Dat kan! FIRSTT biedt een overzichtelijke en volledige cursusstructuur aan van de opleiding tot rijinstructeur. Na een succesvolle afronding van je opleiding kun je ook nog eens meteen aan de slag, want voor goede rijinstructeurs is er altijd werk. Heb je niet direct geld beschikbaar voor het volgen van de opleiding tot rijinstructeur? We bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen!

Onze vakopleiding is opgebouwd in drie verschillende fases:

  • Fase 1 inhoudsdeskundigheid: theorie + rijvaardigheid
  • Fase 2 onderwijsdeskundigheid + lesvoorbereiding
  • Fase 3 praktijkstage + aansluitend praktijkexamen
Informatie aanvragen Bekijk de prijzen
  • Wekelijks klassikale lessen, gegeven door een vakdocent
  • Studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Examens oefenen ter voorbereiding op examens bij het IBKI
  • 10 rijlessen
  • 40 uur stage
  • Theorie- en praktijkexamens zijn inbegrepen (herexamens zijn voor eigen rekening)

Locaties opleiding rijinstructeur

Colleges worden gegeven in Stellendam (omgeving Rotterdam) de omgeving Zwolle, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht en Friesland. 

Per september 2019 heeft FIRSTT Opleidingen de ADAS systemen opgenomen in hun lesprogramma in de opleidingen tot rijinstructeur.

Er zijn veel systemen die bestuurders helpen om veiliger te rijden. Deze noemen we ADAS systemen, een afkorting voor “Advanced Driver Assistance Systems”, oftewel geavanceerde rijhulpsystemen. Wij vinden het belangrijk om up-to-date te zijn met onze opleidingen en daarom introduceren wij dit nu al in onze opleidingen.

Investering - € 4.950,-

Je vraagt je waarschijnlijk af wat de investering is voor jouw opleiding rijinstructeur is. Voor de totale opleiding (inclusief stage en lesmateriaal) betaal je slechts € 4.950,-. Dit is honderden euro’s goedkoper dan bij andere partijen. Dus wil je graag rijinstructeur worden? Dan is FIRSTT de voordeligste keuze.

Belastingvoordeel

Onder bepaalde voorwaarden mag je uitgaven t.b.v. je studie voor je (toekomstige) werk aftrekken als persoonlijk gebonden aftrekposten. Denk hierbij aan: lesgeld, kosten studieboeken of vakliteratuur. Voor meer informatie: www.belastingdienst.nl

Startdata opleiding

 

Studiegids

Vraag gratis onze
studiegids aan!

Lees alles over het werken als rijinstructeur.

Studiegids aanvragen