header

Rijinstructeur opleiding Rotterdam

Rijinstructeur opleiding Rotterdam

Wilt u de opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam volgen? Dat kan bij FIRSTT rijopleidingen! Wij verzorgen opleidingen in de regio Rotterdam. 

Opleiding tot rijinstructeur Rotterdam volgen

Wanneer u er voor kiest om de opleiding rijinstructeur te volgen bij FIRSTT rijopleidingen, dan bieden wij u een standaard pakket aan. Dit totaalpakket bestaat onder andere uit een gegarandeerde stage, lesstof en alle theorie- en praktijkexamens! Dit kunnen we aanbieden door onze succesformule met onze eigen rijschool NXXT.

FIRSTT biedt haar opleiding tot rijinstructeur aan in Rotterdam. Onze vestiging in Stellendam ligt op slechts een half uurtje rijden van Rotterdam. Het adres van ons trainingscentrum is:

Korteweg 4
3251 LE Stellendam

Hoe is de opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam ingedeeld?

Onze opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam start iedere maand opnieuw. Je kunt dus iedere maand besluiten om te starten! Het is wel verstandig om je op tijd aan te melden, zodat alle administratieve zaken op tijd rond zijn. De opleiding is ingedeeld in drie verschillende fases waarin de examens en praktijkritten ook worden uitgevoerd. Lees hier meer over het lesprogramma van de opleiding

Vragen over de rijinstructeur opleiding?

Meer weten over het volgen van onze opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam en omgeving? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! Benieuwd naar het salaris van een rijinstructeur? FIRSTT rijopleidingen geeft je antwoord!

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk