header

Rijinstructeur worden? Waar een wil is, is een weg!

Rijinstructeur worden? Waar een wil is, is een weg!

Is het jouw droom om jongeren op weg te helpen, zowel letterlijk als figuurlijk? Oftewel, wil jij rijinstructeur worden? Twijfel dan niet langer, want waar een wil is, is een weg. Lees hier welke 3 factoren het écht waard maken om de stap te nemen.

Praten als beroep

Gesprekken voeren met anderen is het leukste wat er is, nietwaar? Het is niet alleen gezellig, maar vaak leer je er ook nog iets van. Je wisselt kennis uit en leert elkaar beter kennen. Dat schept een band, en dat is ontzettend belangrijk bij het lesgeven.

Communiceren is als rijinstructeur een groot onderdeel van je dagelijkse werk. Op die manier leer je je leerlingen hoe zij op een veilige manier aan het verkeer kunnen deelnemen. Maar je helpt ze wellicht ook op andere vlakken. Gesprekken voeren met diverse leerlingen is dan ook één van de leukste, meest gewaardeerde onderdelen van het vak.

Voor ondernemende types

Je bent graag onderweg, praat veel met mensen en bent trots op wat je hebt bereikt. Oftewel, je bent een ondernemend type. Dan past het beroep rijinstructeur jou als gegoten. Het ondernemende karakter van de branche is voor veel mensen dan ook een van de redenen om rijinstructeur te worden. Bij een eigen onderneming hoort vanzelfsprekend ook zelfstandigheid en vrijheid.

Wil je rijinstructeur worden, dan kies je voor een snelle sector. Een sector waarbij dus ook een stukje marketing komt kijken. Focus je je liever op mentoring alleen? Sluit je dan aan bij NXXT Franchise en wij regelen de werving van leden volledig voor je. Ook vallen alle marketing en promotionele activiteiten dan onder onze verantwoording. Heb je je papiertje op zak, dan kun je direct aan de slag. Waar en wanneer je ook wilt.

Een helpende hand

Misschien realiseer je het je nog niet, maar wanneer jij je inschrijft voor de instructeursopleiding maak je een belangrijke keuze. Jij wordt namelijk onderdeel van een leerschool waarbij veiligheid voorop staat. Je helpt mensen - vooral jongeren - om zichzelf een veilige plek te geven in het verkeer en om zelfstandiger te worden. De leerlingen zijn je dan ook ontzettend dankbaar, zowel tijdens de rijlessen als wanneer zij hun rijbewijs op zak hebben. Jij hebt ze namelijk écht iets bijgebracht. En dat voelt ontzettend goed, ook voor jou.  

Rijinstructeur worden

Lijkt het jou ook fantastisch om leerlingen te helpen door rijinstructeur te worden? Neem dan contact op met FIRSTT. Onze instructeursopleiding staat bekend om de voordelige prijzen, de professionele vakdocenten en het hoge slagingspercentage. Tot snel! 

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk