header

Zo schrijf je je in voor de instructeursopleiding

De (snel)weg naar rijinstructeur: zo schrijf je je in voor de instructeursopleiding

Je wilt graag rijinstructeur worden, waar weet niet goed hoe je moet starten. Nou ja, figuurlijk dan. Beginnen met een opleiding tot rijinstructeur is gelukkig heel eenvoudig. Bij FIRSTT verloopt het proces soepel en probleemloos. Weten hoe?

Stap 1: Overweeg je opties

Voordat je je daadwerkelijk inschrijft, is het belangrijk om er 100% zeker van te zijn dat je ervoor wilt gaan. Overwin de drempels die je tegenhouden, dan zal het de investering zeker waard zijn. Klinkt een flexibele baan met veel vrijheid je goed in de oren? Houd je van contact met mensen en jongeren in het bijzonder? En vind je het fijn om leerlingen verder te helpen? Dan maak je de juiste keuze om rijinstructeur te worden.

Stap 2: Lees je in

Ongemerkt heb je de eerste stap al doorlopen en ben je inmiddels bij stap 2 aangekomen. Je bent je momenteel namelijk aan het inlezen op onze website. Ook deze stap is heel belangrijk. Door je goed in te lezen, ben je namelijk stukken beter voorbereid op de opleiding. Niet alleen op het gebied van prijzen, maar zeker ook inhoudelijk. Zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent, uit welke onderdelen de opleiding bestaat én hoe je uiteindelijk je diploma tot rijinstructeur kunt behalen.

Meer informatie over de opleiding tot rijinstructeur

Stap 3: Schrijf je in

Weet je precies wat je kunt verwachten? Kies dan een geschikte datum en locatie uit. Waar je woont, is voor FIRSTT geen enkel probleem. Bij ons kun je je namelijk inschrijven in Stellendam, Best, Zwolle, Utrecht of Groningen. Op de website vind je exact welke startdata bij welke locaties horen. In het inschrijfformulier laat je vervolgens je keuze aan ons weten. Laat je gegevens achter en klaar is kees! Je hebt je in een paar hele eenvoudige stappen ingeschreven voor de opleiding tot rijinstructeur. 

Stap 4: Bereid je voor

De opleiding tot rijinstructeur wil je natuurlijk zo snel mogelijk halen. Om ervoor te zorgen dat jij het diploma snel kunt bemachtigen, is het dus belangrijk om je goed voor te bereiden. Dit kun je doen door alvast een studiegids te bestellen. Een goed begin is het halve werk, nietwaar?

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk