header

Rijinstructeursopleiding volgen in Zeeland?

Rijinstructeursopleiding in Zeeland

Heb jij de ambitie om te ondernemen en vind je het leuk om cursisten de nodige rijvaardigheden aan te leren? Dan is de opleiding tot rijinstructeur in zeeland echt iets voor jou.

Als rijinstructeur ben je niet alleen verantwoordelijk voor de progressie van jouw cursisten, maar dien je ook continu alert te zijn op alle verschillende verkeerssistuaties. Uiteraard is een baan als rijinstructeur ook gewoon ontzettend leuk. Je leert namelijk dagelijks nieuwe mensen kennen en voor je het weet stuur je iemand naar huis met dat felbegeerde roze pasje, het rijbewijs. Dat moet toch een goed gevoel geven?

En alsof dat nog niet genoeg is, je kunt er namelijk ook voor kiezen om een eigen rijschool te beginnen. Bij FIRSTT heb je namelijk de mogelijkheid om eerst je opleiding tot rijinstructeur af te ronden en vervolgens kan je ook nog eens je eigen rijschool beginnen onder de succesformule van NXXT rijscholen.

Ga snel naar...

Locatie rijinstructeursopleiding Zeeland

De opleiding rijinstructeur in Zeeland wordt gegeven op de volgende locatie:

Korteweg 4
3251 LE Stellendam

Starten met rijinstructeursopleiding in Zeeland?

Wil je meer informatie over de opleiding tot rijinstructeur in Zeeland? Wil je starten met de opleiding? Of wil je meer weten over de kosten van de opleiding? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of wel direct naar 085 - 0400005

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk