header

Rijinstructeur opleiding Eindhoven

Rijinstructeur opleiding Eindhoven

Wil je rij instructeur Eindhoven worden? Dat kan bij FIRSTT! Wij bieden een opleiding voor rijinstructeurs in Eindhoven aan. In de regio Eindhoven verzorgen wij de gehele opleiding, zodat je daarna als erkend rijinstructeur aan de slag kunt!

Bij de opleiding bieden wij jou een standaardpakket aan voor een vaste prijs. In dit standaardpakket zit dan alles wat je nodig bent om de opleiding rijinstructeur met succes af te ronden. Lijkt het je leuk om de vacature rijinstructeur in Eindhoven in te vullen? Lees dan snel verder!

  • Gegarandeerde stage: onderdeel van de opleiding tot rijinstructeur is dat je een stage moet volgen. Het kan soms lastig zijn om een stage te vinden, waardoor de opleiding kan stagneren. Wij bieden echter een gegarandeerde stage aan, zodat jij je daar niet meer druk over hoeft te maken.
  • Lesstof: in het pakket zit ook alle lesstof die je nodig hebt. Je hoeft dus geen aanvullende boeken en dergelijke meer aan te schaffen.
  • Theorie- en praktijkexamens: ook de kosten van alle theorie- en praktijkexamens voor de rijinstructeur opleiding Eindhoven behoren tot het pakket.

FIRSTT biedt een overzichtelijke en volledige cursusstructuur aan van de opleiding rijinstructeur. Na een succesvolle afronding van je opleiding kun je ook nog eens meteen aan de slag, want voor goede rijinstructeurs is er altijd werk. Heb je niet direct geld beschikbaar voor het volgen van de opleiding tot rijinstructeur? We bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen!

Fases van de opleiding tot rijinsructeur in Eindhoven

Rij instructeur worden Eindhoven? Dan moet je verschillende fasen van de opleiding ondergaan. De opleiding is onderverdeeld in drie verschillende fases. Heb je al deze fases succesvol doorlopen? Je bent dan officieel bevoegd om rijles te geven! Lees hieronder een omschrijving wat betreft de verschillende fases.

Fase 1A: De theorie: er wordt allereerst begonnen met het geven van theorielessen. Het 5 is belangrijk om deze basis te hebben, voordat je in de praktijk gaat beginnen. Deze lessen worden gegeven door een vakdocent die je alle ins en outs leert van het vak!

Fase 1B: Rijproef: in fase 1B ga je de praktijk in. Je rijvaardigheid wordt niet getest in een rit van ongeveer 75 minuten. Als je een vrijstelling hebt voor bijzondere verrichtingen, dan geldt idt alleen bij de eerstvolgende herkansing als vrijstelling.

Fase 2: Lesvoorbereiding & beoordeling: binnen dit onderdeel wordt er een computerexamen afgelegd van 90 minuten met 60 meerkeuzevragen. Het examen kun je onbeperkt herkansen en is behaald als je 266 punten van de maximaal 420 scoort.

Fase 3: Stage & stagebeoordeling. Als je rijinstructeur wilt worden in Eindhoven, dan dien je ook een stage af te leggen. In de laatste fase ga je stagelopen en moet je een praktijkexamen afleggen. Zodra je dit succesvol hebt afgerond ben je officieel rijinstructeur!

Eigen rijschool starten in Eindhoven? Word ZZP’er!

Bij ons is er vaak een vacature rijinstructeur Eindhoven. Na je opleiding is het mogelijk om als ZZP'er bij ons aan de slag te gaan. Als ZZP'er heb je veel voordelen, aangezien je je eigen tijden kunt indelen.

Ook kunnen wij je helpen met het werven van klanten. Het is immers lastig om als beginnende ZZP'er aan klanten te komen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk

{form-orientatie-1}