header

Ben ik geschikt als rijinstructeur?

Geschikt als rijinstructeur?

Vraag je je af of je de juiste kwaliteiten hebt om als rijinstructeur aan de slag te gaan? Download ons e-book en leg de geschiktheidstest af en je weet helemaal of je geschikt bent!

Het beroep tot rijinstructeur is één van de meest flexibele beroepen. Je bepaald namelijk zelf hoeveel je werkt, of je overdags rijdt of 's avonds en in het weekend, hoeveel je wilt verdienen, enz. Daarnaast is het een erg afwisselend beroep. Ieder uur stapt er weer een andere leerling in je auto en iedere leerling heeft weer een ander karakter. Ook kun je zelf bepalen welke routes je rijdt. Geen één verkeerssituatie is hetzelfde!

Ben ik geschikt als rijinstructeur?

Als je de opleiding tot rijinstructeur wilt starten, vraag je je misschien af of je wel geschikt bent om als rijinstructeur aan de slag te gaan. Deze vraag krijg je beantwoord door:

1. Ons e-book 'Ben ik geschikt als rijinstructeur?' te downloaden. Na het lezen van het e-book weet je of het beroep rijinstructeur bij je past!
2. Door de geschiktheidstest af te leggen. Op onze website staat een voorbeeld geschiktheidstest. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor een officiële geschiktheidstest van het IBKI. Vul het formulier in en we bellen je voor een datum.

Cursus rijinstructeur volgen

FIRSTT rijopleidingen heeft al jarenlang ervaring in het geven van lessen aan aankomende rijinstructeurs. Onze studenten krijgen wekelijks les van een vaste vakdocent. Daardoor ben jij in 5-9 maanden al in het bezit van je WRM certificaat. Met drie locaties in geheel Nederland kun je iedere maand starten! Bekijk de opleiding tot rijinstructeur hier.

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk