header

Een franchise rijschool beginnen?

Een franchise rijschool beginnen?

Bij NXXT start je succesvol een eigen franchise rijschool. Het NXXT franchise concept biedt jou de mogelijkheid om een eigen franchise rijschool te starten. Een eigen rijschool beginnen met een eigen klantenkring, een 100% vrije agenda-indeling en wellicht zelfs je eigen personeel. Heb jij het in je om de beste franchise rijschool van NXXT te worden? Maak jouw interesse dan kenbaar en ga aan de slag!

Wij zoeken jou!

Ben jij ambitieus, flexibel en betrouwbaar en ben jij in staat om zelfstandig te ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bovendien draag je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je geeft niet alleen rijlessen, maar je bent ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw franchise rijschool.

Kortom: een baan als rijinstructeur is veelzijdig, maar ook zeker veeleisend. Ondernemer in hart en nieren

Een ondernemer in hart en nieren is iemand die altijd begaan is met het welzijn van zijn onderneming. Oftewel: jij bent eigen baas en jij bepaalt het succes van jouw franchise rijschool. Boekhouding, klantenadministratie, marketing en personeelsbeleid zijn enkele aspecten die tot jouw functie als eigenaar van een franchise rijschool behoren. Is bij jou het zweet nog steeds niet uitgebroken? Dan zoeken wij jou. En bedenk dat je heus niet alles alleen hoeft te doen, want het hoofdkantoor van NXXT ondersteunt jouw in zowel financieel als strategisch opzicht.

Start nu een franchise rijschool bij NXXT!

Ben jij geïnteresseerd in een eigen rijschool beginnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers bekijken graag de mogelijkheden. Vul ons contactformulier in of bel naar 0187 843337.

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk