header

Zzp rijinstructeur

Zzp rijinstructeur

Bij FIRSTT is het mogelijk om als zzp rijinstructeur aan de slag te gaan. Hiervoor wordt er gewerkt met een zogenoemde franchiseconstructie. Door hiervan gebruik te maken kun je als zzp rijinstructeur bij ons aan de slag. Dit biedt verschillende mogelijkheden.

 • Hulp bij werving: het kan lastig zijn om als beginnende zzp rijinstructeur klanten te trekken. Wij kunnen je daar dan mee helpen, zodat je al van begin af aan een goed inkomen hebt.
 • Marketing:ook regelen wij de marketing en andere promotionele activiteiten. Hier hoef jij je dan geen zorgen om te maken, waardoor je veel tijd kunt besparen en doen wat je echt leuk vindt, namelijk als ZZP rijinstructeur aan de slag.
 • Begeleiding: ook kunnen we je begeleiden en advies geven tijdens je werkzaamheden als ZZP rijinstructeur. Daarnaast zorgen we voor een 100% vrije agenda-indeling en de mogelijkheid om in een nieuwe lesauto te starten!


Dit is slechts een kleine opsomming van de belangrijkste voordelen om bij ons als zzp' er aan de slag te gaan. Er zijn echter nog veel meer voordelen. Neem daarvoor contact met ons op.

Parttime rijinstructeur

Bij FIRSTT bestaat er ook de mogelijkheid om als parttime rijinstructeur aan de slag te gaan. De kracht is namelijk dat je je eigen werktijden kunt bepalen. Dit is dus een mooie gelegenheid om ook parttime aan de gang te kunnen. Er kunnen verschillende redenen zijn om parttime aan de gang te gaan. Misschien heb je wel een gezin en heb je geen tijd om fulltime te werken. Misschien heb je daarnaast nog ander werk en wil je rijinstructeur worden om een beetje bij te verdienen? Deze mogelijkheden zijn er allemaal. Ook is er de mogelijkheid tot een eigen agendaindeling. Je kunt er dus ook voor kiezen om bepaalde tijden parttime aan de slag te gaan, maar andere dagen weer volgepland te zijn. Er is dus oneindige vrijheid en dat maakt het voor veel mensen ook zeer aantrekkelijk om als ZZP rijinstructeur full time of parttime aan de slag te gaan.

Voordelen zelfstandige rijinstructeur

Een FIRSST Franchisehouder heeft de voordelen van het ZZP rijinstructeursleven & daarnaast ook de voordelen van collectiviteit. Zie hieronder enkele voorbeelden van voordelen:

 • Eigen werktijden bepalen: een belangrijk voordeel is dat je volledige vrijheid hebt in je eigen werktijden als ZZP'er.
 • Uurtarief zzp rijinstructeur: in de regel is het ook zo dat je een hoger inkomen zult hebben als ZZP'er. Wil jij dus meer verdienen, dan is het aan te raden om als ZZP'er aan de slag te gaan.
 • Ondersteuning bij financiële administratie: als ZZP’er horen de vervelende taken als administratie ook bij je takenpakket. Bij FIRSTT bieden we onze zelfstandige rijinstructeurs ondersteuning bij deze financiële werkzaamheden, zodanig dat je genoeg tijd hebt om te besteden aan de leerlingen.


Ben je overtuigd om ZZP rijinstructeur te worden en wil je zelfstandig aan de slag? Neem dan contact op via het contactformulier en dan bespreken we de mogelijkheden!

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
 • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
 • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
 • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
 • Prijzen zijn inclusief examenkosten
 • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
 • Betalen in termijnen mogelijk

{form-orientatie-1}