header

Vacature rijinstructeur

Vacature rijinstructeur

Bent u van plan rijinstructeur te worden? FIRSTT rijopleidingen is constant op zoek naar nieuwe rijinstructeurs. Bekijk onze vacature voor rijinstructeur en profiteer onder andere van baangarantie! Meer weten over de vacature voor rijinstructeur neemt u direct contact met ons op. Wanneer u al een opleiding tot rijinstructeur heeft gevolgd, kunt u meteen aan de slag bij NXXT Verkeersscholen!

Rijinstructeur worden

Misschien vraagt u zich af hoe u nou rijinstructeur wordt. U kunt rijinstructeur worden door de opleiding tot rijinstructeur bij ons te volgen. Hierbij krijgt u zowel theorie- als praktijklessen. Rijinstructeur worden gaat aan de hand van drie fases. In de eerste fase ligt de deelname aan het verkeer centraal. Dit wordt zowel theoretisch als in de praktijk geoefend. Fase twee bestaat uit het voorbereiden, uitvoeren en beoordelen van een rijles. De laatste fase is puur praktijk, namelijk het lopen van stage. FIRSTT garandeert u een stageplaats!

Vacature rijinstructeur iets voor u?

Rijinstructeur worden is een leuk beroep. U heeft veel vrijheid en gaat zelfstandig te werk. Ook werkt u met vele verschillende mensen. Dit maakt het werk niet saai of eentonig, maar juist uitdagend! Aan de andere kant moet u wel empatisch vermogen hebben. Omdat u met verschillende persoonlijkheden te maken heeft, kan dit lastig zijn. De vrijheid en zelfstandigheid die u heeft betekent ook zelf de administratie bijhouden. Om al deze facetten goed onder de knie te krijgen is het aan te raden om een opleiding te volgen bij FIRSTT. Vraag naar meer informatie!

Lijkt de vacature tot rijinstructeur u leuk? Neem dan contact met ons op en vraag naar meer informatie. Het grote voordeel bij ons is dat u verzekerd bent van een baan! Wij werken namelijk nauw samen met NXXT Verkeersscholen.

Weten wat uw salaris als rijinstructeur is? Neem contact met ons op!

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk