header

RIS Methode – Rijopleiding in Stappen

RIS Methode – Rijopleiding in Stappen

Wil je aan de slag als rijinstructeur en ga je voor een kwalitatieve rijopleiding? FIRSTT is dé plek voor het behalen van je rijopleiding. Bij ons is direct starten als rijinstructeur altijd mogelijk en behaal je binnen 5 tot 8 maanden je rijbevoegdheidspas. Je krijgt een vaste vakdocent, coaching & begeleiding en je hebt uitzicht op een baan. Voor zowel beginnende als bestaande rijinstructeurs hebben we pakketten voor scholing en bijscholing. Zo is er onze unieke RIS rijopleiding die je helpt aan een hoger slagingspercentage bij je cursisten.

Wat is de RIS methode?

De RIS methode staat voor Rijopleiding In Stappen en is een professionele cursus voor jou als rijinstructeur. Dankzij de cursus laat je jouw leerlingen goed voorbereid deelnemen aan het verkeer. Het is een opleiding van 6 dagen waarbij je rijles leert geven volgens een gestructureerde methodiek. Tijdens de cursus krijg je handvatten aangereikt die jou helpen om het beroep van rijinstructeur met succes uit te oefenen. Wil jij RIS instructeur worden? Meld je direct aan voor de cursus en breng je geleerde vaardigheden altijd in de praktijk. Na je examen mag je je trots RIS instructeur noemen.

Waarom je kiest voor de RIS Rijopleiding In Stappen

RIS rijinstructeur worden via deze unieke lesmethode levert je altijd voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Je bent verzekerd van een hoger slagingspercentage dan via de reguliere WRMmethode.
  • De praktijkopleiding wordt gegeven door ervaren RIS-docenten.
  • De cursus is erkend door het CBR en telt mee voor twee dagen bijscholing.
  • Het examen dat je aflegt telt mee als praktijkbegeleiding.

Na afronding van de cursus mag je jezelf officieel RIS instructeur noemen! Meld je direct aan voor de RIS methode bij jou in de buurt.

Kies uit een RIS opleiding van FIRSTT

Bij FIRSTT heb je de keuze uit diverse RIS opleidingen. Zo is er de 6-daagse RIS rijopleiding, maar je kunt ook kiezen voor de RIS+ dagcursus. Deze dagcursus is er voor mensen die de RIS opleiding hebben gevolgd bij FIRSTT. Dankzij de cursus blijf je op een goede wijze lesgeven, want je leert hoe je cursisten op de juiste manier voorziet van feedback.

Welke RIS Rijopleiding In Stappen je ook kiest, bij FIRSTT weet je zeker dat je slaagt en dat je cursisten op de goede manier opleidt voor hun rijbewijs B.

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk