header

Rijinstructeur Leon over FIRSTT

Rijinstructeur Leon over FIRSTT

FIRSTT heeft een aantal leerlingen geïnterviewd over hun ervaring bij FIRSTT. Lees hieronder het verhaal van Bernard.

Naam: Leon
Leeftijd: 36 jaar
Instructeur sinds: december 2017
Geeft les in regio: Rotterdam

Leon Gelderblom, NXXT franchise-ondernemer sinds december 2017
“Feitelijk ben ik nog maar net begonnen en voel ik mij geen moment onzeker over het feit of het wel gaat lukken”. Leon kan er dan ook niet bij dat er partijen zijn die bewust op een negatieve wijze het succes van NXXT in twijfel trekken. Het zegt mij meer over diegene dan over NXXT. Een organisatie die op eigen kracht van 0 naar ruim 130 auto’s kan groeien moet iets goeds doen en dat verdient op voorhand mijn positieve nieuwsgierigheid en respect. Daarom ben ik ook met NXXT gaan praten. Ik had een meubel- en timmerbedrijf, maar dat viel mij fysiek steeds zwaarder. Ik wilde iets anders en rijinstructeur zijn was iets dat mij altijd is bijgebleven als een leuk en waardevol vak. Als ondernemer uit een andere branche was een loondienstverband als rijinstructeur geen optie, daarvoor ben ik teveel vrijheid en autonomie gewend. Dus moest het iets zijn waarbij ik mij op mijn vak kan richten en waarbij op hetzelfde moment een professionele organisatie mijn marketing en begeleiding regelt. Die organisatie is voor mij NXXT. Sterker nog, dat was eerst FIRSTT, what’s in a name, daar haalde ik snel mijn bevoegdheid waarna ik een vliegende start kon maken binnen NXXT.

NXXT succesformule
Leon (36 jaar, samenwonend, 2 kinderen) was dus bekend met het ondernemerschap en wist juist daarom wellicht beter dan anderen waar het bij een eigen bedrijf werkelijk omgaat: continuïteit is de sleutel. Het is leuk als het nu goed gaat, het moet echter goed blijven gaan! Wat daarvoor nodig is, is een succesformule die mij doorlopend voorziet van nieuwe leerlingen en kansen. Wie in de branche heeft dat tot nog toe laten zien? Wanneer een organisatie op eigen kracht zo weet te groeien als NXXT weet ik dat ze iets goeds in handen moeten hebben. Partijen met minder of geen resultaten in deze richting hebben wat mij betreft dan ook geen recht van spreken. “Negatief zijn over anderen met succes komt vrijwel altijd voort uit de onmacht zelf succesvol te zijn”, dus daar kan ik niets van leren, aldus Leon.

Samenwerking
Samenwerken is voor mij een belangrijke voorwaarde voor succes. Ik kijk nog met een frisse blik tegen de branche en zie heel veel eenpitters die in een steeds uitdagender speelveld met veel concurrenten hun brood moeten verdienen. Deze mensen hebben ooit voor het vak rijinstructeur gekozen terwijl tegenwoordig - om daarin succesvol te zijn - marketing, sales en communicatie het verschil maken. Daar moet je verstand en budget voor hebben. Dat kan alleen als je samen sterker staat en juist dat is wat NXXT mij te bieden heeft. Dat maakt dat ik er het volste vertrouwen in heb dat het mij met NXXT gaat lukken.

U mag mij gerust einde van dit jaar vragen hoe het mij vergaan is en ik zou een starter in dit vak aanraden eens bij NXXT op de koffie te gaan en te luisteren naar hoe het ook kan!

Lees ook het verhaal van...

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk