header

Rijinstructeur Bernard over FIRSTT

Rijinstructeur Bernard over FIRSTT

FIRSTT heeft een aantal leerlingen geïnterviewd over hun ervaring bij FIRSTT. Lees hieronder het verhaal van Bernard.

Naam: Bernard
Leeftijd: 48 jaar
Instructeur sinds: september 2016
Geeft les in regio: Voorne-Putten

Bernard Hoezen, NXXT franchise-ondernemer sinds september 2016
”Succes maakt je tot een schietschijf voor anderen” Bernard stoort zich dan ook aan de onjuiste smaad- en lastercampagne die tegen NXXT in gang gezet is door kennelijk jaloerse partijen die, in plaats van eens in de spiegel te kijken, eerder het succes van anderen in twijfel trekken dan zelf eens aan de slag te gaan om zaken te verbeteren. NXXT stelt dat je als franchisenemer € 100.000,- omzet (incl. BTW) kunt maken en dat is dan ook beslist het geval. Dat dit ruimschoots mogelijk is, blijkt uit het feit dat ik iets meer dan 1 jaar bezig ben en een buitengewoon goed lopende rijschool heb met een volle agenda die nog steeds groeit! Binnen de NXXT groep haalde afgelopen jaar maar liefst 20% van het aantal aangesloten franchisenemers deze grens van € 100.000,- omzet (incl. BTW). Het feit dat ook dit in twijfel getrokken wordt, laat zien hoe kort voor de neus er gedacht wordt door anderen en hoe weinig kijk dergelijke partijen hebben op het succesvol organiseren van een rijschool. Ik zou zeggen “open je ogen en sluit je aan bij succes in plaats van er tegen te ageren”. Wij zeggen binnen NXXT altijd: “alles waar je energie insteekt groeit”. Daarom kun je ook beter je energie steken in positieve nieuwsgierigheid met de wil om ook succesvol te zijn. Doe je dat, dan zul je ook succes hebben. Het alternatief is dat je wegzakt in de sceptische negativiteit en dat brengt helemaal niemand iets. Dat was voor Bernard dan ook beslist geen optie.

Overstap naar rijinstructeur
Bernard (48 jaar, getrouwd, 2 kinderen) was voorheen werkzaam in de grafische industrie en zette de stap naar een geheel andere wereld, de wereld van de rijinstructie. Bernard zag een mooi vak met de uitdagingen van het ondernemerschap en het plezier van de vrijheid bij NXXT binnen handbereik. Via het opleidingsinstituut FIRSTT haalde Bernard in recordtijd zijn bevoegdheid. Met name het feit dat een stageplek binnen NXXT gegarandeerd is, zorgde voor een spoedige doorloop richting de examens die Bernard met vlag en wimpel in één keer wist te behalen. Dat tempo bleef aan, want - als één van de besten van de klas - kon Bernard meteen aan de slag bij NXXT en maakte hij vanaf zijn eerste jaar een bovengemiddelde omzet binnen NXXT. Een NXXT franchisenemer maakt gemiddeld jaarlijks € 87.500,- omzet (incl. BTW) en nee, daar hoeft je niet 60 uur per week voor te werken. Het mooie is daarbij ook dat de resultaten van alle franchisenemers tegen een benchmark afgezet worden binnen NXXT. Zo weet je als NXXT franchisenemer altijd hoe je het doet ten opzichte van je collega franchise-ondernemers en kun je gericht werken aan zaken om je resultaat te verbeteren. Deze focus zorgt ervoor dat wij binnen NXXT beter dan gemiddeld in de branche scoren. ”Succes is vrijwillig” dat is een overtuiging binnen NXXT die Bernard heeft weten waar te maken met een mooie en goed draaiende rijschool.

Heb jij interesse in succes in plaats van te verzanden in de overtuiging dat het niet zou kunnen? Dan heeft ook u de juiste instelling en praten wij graag met u over de mogelijkheden binnen NXXT. Kom daarvoor eens bij ons op de koffie, u bent van harte welkom.

Lees ook het verhaal van...

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
  • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
  • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
  • Prijzen zijn inclusief examenkosten
  • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
  • Betalen in termijnen mogelijk