header

Informatieavond

Informatieavond

Kom aankomende maanden naar de informatieavond van FIRSTT Opleidingen & NXXT Rijscholen op verschillende locaties door heel Nederland!

Onze snelgroeiende franchise-onderneming biedt de kans om als zelfstandig rijinstructeur bij FIRSTT aan de slag te gaan. Ben jij enthousiast, sociaal en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FIRSTT STEP

Als rij-instructeur bij FIRSTT vind je het fijn om met mensen om te gaan, heb je er plezier in om anderen iets te leren en ben je graag onderweg. Geen dag is hetzelfde, omdat het verkeer jouw werkomgeving is. Je bepaalt je eigen werktijden (fulltime of parttime) en er is altijd vraag. Daarnaast werk je met veel verschillende, voornamelijk jonge mensen. Gemotiveerde mensen, want ze willen graag hun rijbewijs halen!
Op onze informatieavond kun je kennismaken met onze opleiding tot rijinstructeur.

Jouw ‘FIRSTT step’ is je aanmelden voor onze informatieavond. De bevestiging van deze aanmelding ontvang je +/- een week voor de informatieavond.

ARE YOU NXXT?

Ben je al rijinstructeur en heb je je eigen rijschool of wil je die stap gaan maken? Een eigen rijschool beginnen betekent meer dan alleen lesgeven en op pad zijn. Er moet ook tijd besteed worden aan het werven van leerlingen, marketing, administratie en andere voorkomende zaken. NXXT neemt je dat allemaal uit handen en ondersteunt in financieel en strategisch opzicht. Of heb je al een eigen rijschool maar wil je een volle lesagenda? Welkom! Bekijk de voordelen van NXXT franchise.

Heb je liever een persoonlijk gesprek?

Wil je liever een persoonlijk gesprek? We maken dan graag een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs voor een intakegesprek bij je thuis. Vul dan ook het contactformulier in. We nemen dan contact met je op voor het plannen van een afspraak. Je kunt ook ook direct bellen op 085-0400005.

INFORMATIEAVONDEN: