header

Handboek rijinstructeur

Handboek rijinstructeur

Wil je rijinstructeur worden en je laten opleiden tot een deskundige rijprofessional? FIRSTT beschikt als opleider over alle ingrediënten om je op te leiden tot een succesvol rijinstructeur. Hierbij werken we met het Handboek voor de rijinstructeur, een musthave voor iedere opleider en coach. Het boek maakt onderdeel uit van het boek en lesmateriaal van onze opleiding en is onmisbaar in een opleiding als rijinstructeur. Wat staat er zoal in het handboek en welke voordelen heeft het om bij FIRSTT de opleiding tot rijinstructeur te volgen?

Wat is Het handboek rijinstructeur?

Het Handboek voor de rijinstructeur is een gedetailleerd boek waarbij bijzondere manoeuvres volgens de rijprocedure worden toegelicht. Het situatie maakt standaard onderdeel uit van onze rijopleiding en maak je je gemakkelijk eigen dankzij de veelvoorkomende verkeerssituaties die in het boek aan bod komen. Het boek is praktisch en visueel én biedt uitstekende ondersteuning in het opleiden van jou als erkend rijinstructeur. Zodra jij je bij FIRST aanmeldt om rijinstructeur te worden, krijgt ook dit boek een belangrijke plek in de cursus. Het maakt namelijk onderdeel uit van ons cursuspakket.

Compleet cursuspakket FIRSTT inclusief handboek

De rijopleiding van FIRSTT is een complete cursus en wordt geleverd inclusief het Handboek voor de rijinstructeur. De cursus met handboek rijinstructeur heeft een duur van 4-5 maanden of 6-8 maanden. Naast klassikale lessen ontvang je alle benodigde studiematerialen en studieboeken om je opleiding succesvol af te ronden. Theorie- en praktijkexamens zijn bij de prijs inbegrepen evenals 10 rijlessen en 40 uur stage. Wil je meer weten over het worden van rijinstructeur? Bekijk onze opleidingen en prijzen en meld je direct aan bij de goedkoopste rijopleider van Nederland.

Word rijinstructeur via FIRSTT

Heb je een droom om rijinstructeur te worden en laat je je graag opleiden door een erkende aanbieder van rijopleidingen? Leef je droom na, word rijinstructeur en volg hiervoor je rijopleiding bij FIRSTT. Dit levert je direct de nodige voordelen op:

 • Direct starten met de cursus is altijd mogelijk.
 • Binnen 5 tot 8 maanden ontvang je je rijbevoegdheidspas.
 • Dankzij onze opleiding heb je altijd zicht op een baan.
 • Je krijgt een eigen vakdocent die je coacht en begeleidt.
 • Bij FIRSTT haal je altijd snel je diploma via de erkende weg.

 

Plan een kennismakingsgesprek Wij beantwoorden al je vragen
 • Keuze uit klassikale lessen, online lessen of een combinatie
 • Inclusief studieboeken en benodigde studiematerialen
 • Inclusief oefen examens en beeldmateriaal
 • Prijzen zijn inclusief examenkosten
 • Gegarandeerd 40 uur stage (uniek)
 • Betalen in termijnen mogelijk