Firstt Opleiding rijinstructeur via uwv

Opleiding rijinstructeur via uwv

WW-uitkering betekent rijinstructeur opleiding 100% vergoed!

Loopt je contract binnenkort af en weet je dat het niet verlengd gaat worden? Probeer dan zo snel mogelijk een nieuwe baan te vinden. Maar dit gaat niet altijd even makkelijk, dit is namelijk ook heel erg afhankelijk van de branche waar je in werkt. Mocht het je niet lukken om op korte termijn een nieuwe baan te vinden die aansluit bij je kennis en kunde? Dan krijg je waarschijnlijk een WW-uitkering en hebben we heel goed nieuws voor je. Want wat vind je eigenlijk van een baan als rijinstructeur? De vrijheid van het altijd op de weg zijn en de blijheid van de mensen die je opleidt. Als je een WW-uitkering hebt krijg je de rijinstructeur opleiding volledig vergoedt. Ja je leest het goed, volledig!

Rijinstructeur worden: gegarandeerd een baan!

De vraag naar rijinstructeurs is nog nooit zo groot geweest als nu. Twijfel je? Dit is je kans. Door de groeiende economie neemt de vraag naar rijlessen enorm toe. Het gevolg daarvan is natuurlijk een groot tekort aan rijinstructeurs. Is de opleiding rijinstructeur met baangarantie? Ja dus. Wanneer je geen WW-uitkering hebt en je toch benieuwd bent naar de kosten van het worden van een rijinstructeur kun je altijd contact met ons opnemen of de studiegids aanvragen.

UWV opleiding met baangarantie

Wanneer je via het UWV binnenkomt bij FIRSTT en je voldoet aan de voorwaarden van een rijinstructeur en je haalt de opleiding garanderen we je een baan. Wanneer je dan vervolgens voor 40 uur in de week aan de slag gaat zal het gemiddelde salaris rond de €2.300 bruto liggen. Vaak verdienen NXXT franchisehouders bij, aangezien de planning dan altijd vol zit. Die wordt namelijk extern geregeld. Daarnaast is het salaris van een rijinstructeur afhankelijk van factoren zoals leeftijd en ervaring. Meer informatie over het salaris? Lees dan hier meer.

Voordelen van een baan als rijinstructeur

Een baan als rijinstructeur brengt veel voordelen met zich mee. Voornamelijk de vrijheid van deze baan speelt een grote rol in het leven van een rijinstructeur. Je kunt werk en privé vaak goed combineren. Voornamelijk wanneer je eigen baas bent, dan bepaal je zelf hoeveel uur je in de week werkt. Daarnaast bepaal je ook je eigen werktijden. Ook werk je de hele dag met verschillende mensen, dit maakt het een uitdagende baan! En misschien wel het allerbelangrijkste, je speelt een belangrijke rol in het leven van jonge mensen. Een rijbewijs halen is vaak een belangrijke stap. Ze zullen je dus altijd zeer dankbaar zijn! Ook de doorgroeimogelijkheden zijn interessant. Hierbij kun je denken aan les geven aan mensen met autisme. En als laatste, met een baan als rijinstructeur kun je heel goed verdienen!

De vraag naar rijinstructeurs is groot en via het UWV wordt het 100% vergoedt. Heb je dus een WW-uitkering en lijkt het je leuk om rijinstructeur te worden? Neem dan contact met ons op!

Informatie aanvragen Bekijk de prijzen
  • Verschillende lesmethodes, dus ook online
  • Studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Examens oefenen ter voorbereiding op examens bij het IBKI
  • 10 rijlessen
  • 40 uur stage

Startdata opleiding

 

Studiegids

Vraag gratis onze
studiegids aan!

Lees alles over het werken als rijinstructeur.

Studiegids aanvragen