Firstt Gouden bergen bij NXXT

Gouden bergen bij NXXT

Iedereen fantaseert weleens over hoe het zou zijn als je écht veel zou verdienen. Natuurlijk is dit een gevoelig onderwerp en ligt dit voor iedereen anders, maar met een eigen rijschool is dit zeker mogelijk. Beloven we bij NXXT gouden bergen, zijn er NXXT klachten? Zeker niet. Bij NXXT kunnen we je wel verzekeren van een baan en een lach op je gezicht aan het einde van de maand. Maar kun je dan echt veel verdienen als NXXT franchisenemer en is een omzet van een ton per jaar haalbaar? Zeker, bij NXXT hebben we vele franchisenemers die dit hebben bewezen, waaronder Eelco Kappert uit Arnhem. Hij laat graag zien dat het wel degelijk mogelijk is en met niet waanzinnig veel uren!

NXXT rijschool franchise

Als je iemand gouden bergen belooft, beloof je veel maar kom je het niet na. Wij bewijzen het tegendeel. Wanneer je je diploma voor rijinstructeur hebt behaald, kun je bij NXXT je eigen rijschool beginnen. Je eigen rijschool onder het merklabel van NXXT biedt veel voordelen zoals directe naamsbekendheid en doorlopende leerlingenwerving. Daarnaast ben je verzekerd van een baan voor 5 jaar. Eelco is 10 jaar rijinstructeur en heeft beslist geen NXXT klachten. De eerste 6 jaar in loondienst bij twee verschillende rijscholen en de laatste 4 jaar als franchisenemer van NXXT. Hij startte in 2014, nadat hij een entree fee van €1.750 had betaald en alles was geregeld rond de auto met de clubkleuren en het administratieve pakket. “Eigenlijk is de entree fee de enige investering die ik in één keer heb moeten voldoen. Dat is allemaal goed te overzien”, aldus Eelco. Zijn NXXT rijschool draaide vanaf het begin af aan goed. Via NXXT kreeg hij voldoende leerlingen aangereikt voor een gratis proefles, die hij over het algemeen wist om te zetten in het afnemen van een compleet lespakket.

FIRSTT rijopleiding

De opleiding tot rijinstructeur van FIRSTT biedt een overzichtelijke en volledige cursusstructuur. De vakopleiding is opgebouwd uit drie delen:

  • Inhoudsdeskundigheid: theorie + rijvaardigheid
  • Onderwijsdeskundigheid + lesvoorbereiding
  • Praktijkstage + aansluitend praktijkexamen

FIRSTT biedt twee pakketten aan met een duur van 6-8 maanden en een duur van 4-5 maanden. Je vraagt je wellicht wat de investering is? Meer weten over de opleiding? Lees dan hier meer.

Franchise rijinstructeur salaris

Geen NXXT klachten
Ook over de omzet heeft Eelco niet te klagen. In 2017 haalde hij een omzet van iets meer dan een ton. NXXT werkt met lespakketten van dertig lessen inclusief een praktijkexamen, met een lesprijs van €29. Elke les duurt 50 minuten, waarmee de uurprijs dus op €34,50 komt. Elk lesuur buiten het pakket om levert gemiddeld €42 per lesuur van 50 minuten op. “Een leerling heeft tussen de 45 en 50 rijlessen van 50 minuten nodig. Gemiddeld kom ik daarmee uit op een uurprijs van iets onder de €40. Ik vind dat heel netjes.” aldus Eelco. De overige inkomsten komen uit de verkoop van examens, het plannen van examens, van theoriemateriaal en van het inschrijfgeld. Plussend en minnend komt Eelco als rijinstructeur uit op een netto salaris van boven de €2.300 per maand.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als rijinstructeur? Bekijk dan even de volgende vacature of neem vrijblijvend contact met ons op!

Informatie aanvragen Bekijk de prijzen
  • Wekelijks klassikale lessen, gegeven door een vakdocent
  • Studieboeken en benodigde studiematerialen
  • Examens oefenen ter voorbereiding op examens bij het IBKI
  • 10 rijlessen
  • 40 uur stage
  • Theorie- en praktijkexamens zijn inbegrepen (herexamens zijn voor eigen rekening)

Startdata opleiding

Studiegids

Vraag gratis onze
studiegids aan!

Lees alles over het werken als rijinstructeur.

Studiegids aanvragen